Καλωσορίσατε στα
Διαμερίσματα ΖορμπάςΠαρέχουμε φιλοξενία από το 1992

Στη γραφική Βολισσό, στη Βορειοδυτική Χίο, εδώ και εικοσιπέντε χρόνια, ο Γιάννης Ζορμπάς και η οικογένεια του υποδέχονται και φιλοξενούν με σεβασμό στον άνθρωπο-επισκέπτη και στο περιβάλλον, εκατοντάδες επισκέπτες στα διαμερίσματα Ζορμπάς από όλο τον κόσμο!

Στα Διαμερίσματα Ζορμπάς, σε ένα μικρό λόφο πάνω από τις μαγευτικές παραλίες Λευκάθια και Λήμνος και ανάμεσα σε γεμάτους χρώματα και αρώματα κήπους του ξενοδοχείο, ο Γιάννης Ζορμπάς και η οικογένειά του προσφέρουν σπιτική φιλοξενία, προσεγμένη αισθητικη, φροντίδα και καθαριότητα.

Η παρουσία και η φροντίδα της οικογένειας Ζορμπά είναι τα εχέγγυα για προσεγμένες υπηρεσίες σε εκπληκτικές τιμές.

Τα δωμάτια

Ζήστε αξέχαστες στιγμές

Υπηρεσίες
και παροχές

Στα Διαμερίσματα Ζορμπάς στη Βολισσό της Βορειοδυτικής Χίου προσφέρουμε εξαίρετες συνθήκες διαμονής στους επισκέπτες μας. Ζεστή φιλοξενία, καθαριότητα και φιλική εξυπηρέτηση για να απολαύσετε τις διακοπές σας στη Χίο.


zorbas apartments pictursque location volissos chios accommodation

Η τοποθεσία

Χτισμένα σε ένα λόφο δίπλα στη Βολισσό, τα Διαμερίσματα Ζορμπάς προσφέρουν εξαιρετική θέα στις παραλίες Λευκάθια και Λήμνος, μια ανάσα από τα Λημνιά.
zorbas apartments sea view chios accommodation

Η θέα

Η ησυχία και η απεριόριστη θέα στη θάλασσα κάνουν τα διαμερίσματα Ζορμπάς το ιδανικό ορμητήριο για την διαμονή σας.
zorbas apartments eco friendly policy volissos chios accommodation

Οικο-λογικά...

Με φροντίδα στην διαχείριση του νερού και των απορριμάτων, την χρήση προϊόντων χωρίς χλώριο για την καθαριότητα και άλλες δράσεις για την προστασία του περιβάλλοντος, τα Διαμερίσματα Ζορμπάς είναι οικο-λογικά...
zorbas apartments amenities volissos chios accommodation

Παροχές

Δωρεάν WiFi, καθημερινή φροντίδα, προϊόντα μπάνιου με βάση το ελαιόλαδο, A/C και στεγνωτήρας μαλλιών είναι ανάμεσα στις παροχές προς τους επισκέπτες μας για να κάνουμε την διαμονή σας μια ξεχωριστή εμπειρία.
zorbas apartments activities volissos chios accommodation

Δραστηριότητες

Πεζοπορία, Μαθήματα Ελληνικών Παραδοσιακών χορών, μαθήματα μαγειρικής, παρατήρηση πουλιών, αναζήτηση ορχιδεών, θερμά λουτρά. Ρωτήστε μας για τις δραστηριότητες τόσο εντός του ξενοδοχείου όσο και άλλες στη Χίο.
zorbas apartments sustainable tourism volissos chios accommodation

Αειφορία στον τουρισμό

Το Ελληνικό πρωινό μας είναι βασισμένο σε τοπικά προιόντα και οι δραστηριότητες που προτείνουμε στην περιοχή της Αμανής αλλά και της Χίου είναι στα πλαίσια της δράσης για την στήριξη της τοπικής κοινωνίας αλλά και η παροχή μοναδικών εμπειριών στους επισκέπτες μας.